Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn medisch geschoold. Daarbij hebben we korte lijnen met sportartsen (SMA) en orthopeden (Annatommie MC). Handig bij nader medisch onderzoek. Dan hoef je niet tijden op een afspraak in een ziekenhuis te wachten.

Ook staan we open voor nieuwe vormen van behandeling en samenwerking. Met zowel professionals van buiten de medische wereld als paramedici van andere praktijken. Op het gebied van sport, zorg, food en lifestyle.

Raymon Harzevoort

(Sport)fysiotherapie | Manuele Therapie | Dry Needling | Small Group Training | Personal Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams

Raymon studeerde af in Utrecht en deed tijdens en na het afronden van zijn studie ervaring op bij oa KNVB en KVO Fysiotherapie (gevestigd binnen Theo Meijer Sport). Tijdens zijn werk als Fysiotherapeut heeft Raymon verschillende studies en specialisaties gevolgd om zo breed mogelijk onderlegt te zijn. o.a. sportfysiotherapie aan de International Academy of Sportscience en een cursus dry needling. Na de studie sportfysiotherapie heeft hij aan de Hogeschool Utrecht de Master Orthopedische Manuele Therapie gevolgd.

Na 7 jaar vaste dienst starte Raymon Fysio Frey, daarmee ging voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling. Na 3,5 jaar kon de volledige droom worden gerealiseerd: een sportmedisch trainingscentrum. Fitfactorij.

Kim Linstra

(Sport)fysiotherapie | Dry Needling | Small Group Training | Personal Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams

In 2011 studeert Kim af aan de Hanzehogeschool Groningen. Kim werkt vervolgens ruim 4 jaar als fysiotherapeut met interesse binnen de sportrevalidatie bij Medisch Centrum Zuid in Groningen. In 2015 maakte Kim de overstap van Groningen naar Fitfactorij (toen nog Fysio Frey) in Amersfoort. Hiermee kwam haar droom om iedereen met een (sport)specifiek doel persoonlijk te begeleiden, in vervulling. Binnen de vertrouwde visie van Fitfactorij, voegt Kim vanuit haar eigen hardloopexpertise iets extra’s toe. Zo verzorgt zij wekelijkse hardlooptrainingen in groepsverband en begeleidt ze hardlopers individueel met op maat gemaakte trainingsschema’s en programmeringen. Daarnaast beleeft ze veel plezier aan de medische begeleiding van sportteams, zoals rugbyclub Eemland en het Nederlands Politie Vrouwen Voetbalelftal.

Mark de Water

(Sport)fysiotherapie | Personal Training

In 2006 is Mark afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft vervolgens ook aan de IAS Academy Sportfysiotherapie gestudeerd. Naast fysiotherapeut heeft hij als personal trainer gewerkt in Amsterdam en deelt hij de passie voor alles wat met strength en conditioning, training en movement te maken heeft.  Zijn visie en werkwijze als fysiotherapeut sluit aan bij die van de Fitfactorij en kenmerkt zich door een actieve benadering. Revalidatie door training staat daarbij centraal.

Mark is groot liefhebber van outdoorsporten zoals skiën, MTB, boulderen en sportklimmen. Hij heeft vele winters in de Alpen gewoond en gewerkt als ski-instructeur. Tegenwoordig woont Mark in Utrecht en is behalve bij Fitfactorij op dinsdag en donderdag en zaterdag aanwezig op onze behandelloactie bij CrossFit U1.

David Tijnagel

Small Group Training | Personal Training
Op jonge leeftijd besloot David al dat hij van zijn hobby zijn beroep wilde maken! Daarom is hij al 7 jaar actief in de fitnessbranche als trainer bij verschillende bedrijven. Naast zijn werk is hij ook druk bezig met de bachelor Sportkunde, die hij in juni hoop te behalen.
Na vier jaar te hebben gerugbyd op het hoogste niveau, besloot hij na 13 seizoenen te stoppen vanwege aanhoudende blessures. Om zich volledig te richten op zijn studie en het begeleiden van mensen om fysiek én mentaal en doelen om te zetten in resultaat.