Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn medisch geschoold. Daarbij hebben we korte lijnen met sportartsen (SMA) en orthopeden (Annatommie MC). Handig bij nader medisch onderzoek. Dan hoef je niet tijden op een afspraak in een ziekenhuis te wachten.

Ook staan we open voor nieuwe vormen van behandeling en samenwerking. Met zowel professionals van buiten de medische wereld als paramedici van andere praktijken. Op het gebied van sport, zorg, food en lifestyle.

Raymon Harzevoort

(Sport)fysiotherapie | Manuele Therapie | Dry Needling | Small Group Training | Personal Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams

Raymon studeerde af in Utrecht en deed tijdens en na het afronden van zijn studie ervaring op bij oa KNVB en KVO Fysiotherapie (gevestigd binnen Theo Meijer Sport). Tijdens zijn werk als Fysiotherapeut heeft Raymon verschillende studies en specialisaties gevolgd om zo breed mogelijk onderlegt te zijn. o.a. sportfysiotherapie aan de International Academy of Sportscience en een cursus dry needling. Na de studie sportfysiotherapie heeft hij aan de Hogeschool Utrecht de Master Orthopedische Manuele Therapie gevolgd.

Na 7 jaar vaste dienst starte Raymon Fysio Frey, daarmee ging voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling. Na 3,5 jaar kon de volledige droom worden gerealiseerd: een sportmedisch trainingscentrum. Fitfactorij.

Kim Linstra

(Sport)fysiotherapie | Dry Needling | Small Group Training | Personal Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams

In 2011 studeert Kim af aan de Hanzehogeschool Groningen. Kim werkt vervolgens ruim 4 jaar als fysiotherapeut met interesse binnen de sportrevalidatie bij Medisch Centrum Zuid in Groningen. In 2015 maakte Kim de overstap van Groningen naar Fitfactorij (toen nog Fysio Frey) in Amersfoort. Hiermee kwam haar droom om iedereen met een (sport)specifiek doel persoonlijk te begeleiden, in vervulling. Binnen de vertrouwde visie van Fitfactorij, voegt Kim vanuit haar eigen hardloopexpertise iets extra’s toe. Zo verzorgt zij wekelijkse hardlooptrainingen in groepsverband en begeleidt ze hardlopers individueel met op maat gemaakte trainingsschema’s en programmeringen. Daarnaast beleeft ze veel plezier aan de medische begeleiding van sportteams, zoals rugbyclub Eemland en het Nederlands Politie Vrouwen Voetbalelftal.

Wietse Waninge

Fysiotherapeut i.o. | Small Group Training | Personal Training I Content Creator

In 2015 is Wietse begonnen aan zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Wietse heeft naast zijn studie altijd gezwommen op internationaal niveau en is meerdere keren Nederlands kampioen op verschillende afstanden. Wietse heeft in 2019 een half jaar stage gelopen bij FitFactorij en is na zijn stage binnen FitFactorij aan het werk gegaan als content creator en (personal) trainer.