Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn medisch geschoold. Daarbij hebben we korte lijnen met sportartsen (SMA) en orthopeden (Annatommie MC). Handig bij nader medisch onderzoek. Dan hoef je niet tijden op een afspraak in een ziekenhuis te wachten.

Ook staan we open voor nieuwe vormen van behandeling en samenwerking. Met zowel professionals van buiten de medische wereld als paramedici van andere praktijken. Op het gebied van sport, zorg, food en lifestyle.

Raymon Harzevoort

(Sport)fysiotherapie | Manuele Therapie | Dry Needling | Small Group Training | Personal Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams

Raymon studeerde af in Utrecht en deed tijdens en na het afronden van zijn studie ervaring op bij oa KNVB en KVO Fysiotherapie (gevestigd binnen Theo Meijer Sport). Tijdens zijn werk als Fysiotherapeut heeft Raymon verschillende studies en specialisaties gevolgd om zo breed mogelijk onderlegt te zijn. o.a. sportfysiotherapie aan de International Academy of Sportscience en een cursus dry needling. Na de studie sportfysiotherapie heeft hij aan de Hogeschool Utrecht de Master Orthopedische Manuele Therapie gevolgd.

Na 7 jaar vaste dienst starte Raymon Fysio Frey, daarmee ging voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling. Na 3,5 jaar kon de volledige droom worden gerealiseerd: een sportmedisch trainingscentrum. Fitfactorij.

Kim Linstra

(Sport)fysiotherapie | Dry Needling | Small Group Training | Personal Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams

In 2011 studeert Kim af aan de Hanzehogeschool Groningen. Kim werkt vervolgens ruim 4 jaar als fysiotherapeut met interesse binnen de sportrevalidatie bij Medisch Centrum Zuid in Groningen. In 2015 maakte Kim de overstap van Groningen naar Fitfactorij (toen nog Fysio Frey) in Amersfoort. Hiermee kwam haar droom om iedereen met een (sport)specifiek doel persoonlijk te begeleiden, in vervulling. Binnen de vertrouwde visie van Fitfactorij, voegt Kim vanuit haar eigen hardloopexpertise iets extra’s toe. Zo verzorgt zij wekelijkse hardlooptrainingen in groepsverband en begeleidt ze hardlopers individueel met op maat gemaakte trainingsschema’s en programmeringen. Daarnaast beleeft ze veel plezier aan de medische begeleiding van sportteams, zoals rugbyclub Eemland en het Nederlands Politie Vrouwen Voetbalelftal.

Marco Sluis

Al jaren beoefend Marco Sluis van verschillende sporten, zoals rugby, judo, voetbal, fitness en snowboarden. Het lesgeven daarin volgde. Hierdoor was de keuze voor de opleiding Sport en Bewegen al snel gemaakt. Deze heeft Marco in 2013 afgerond als Sport en Bewegingscoördinator. In de zomer van 2017 studeerde hij vervolgens als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

Na zijn studie heeft hij zich ook verdiept in Dry Needling en het behandelen van sportblessures. Sinds 1 januari 2018 is hij in dienst bij een fitness studio, waar hij fysiotherapie afwisselt met het geven van verschillende groepstrainingen.

Zijn passie ligt bij het begeleiding van sport revalidaties. En het verbeteren van sportprestaties van sporters van alle niveaus. Bij Fitfactorij heeft hij deze uitdaging gevonden.
Het functioneel, taakgericht en sportspecifiek trainen is iets wat hem altijd al heeft aangetrokken. Door de unieke setting van de Fitfactorij, kan hij mensen op die manier begeleiden en behandelen. Dit sluit volledig bij hem aan als persoon en fysiotherapeut.

Mark de Water

(Sport)fysiotherapie | Personal Training

In 2006 is Mark afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft vervolgens ook aan de IAS Academy Sportfysiotherapie gestudeerd. Naast fysiotherapeut heeft hij als personal trainer gewerkt in Amsterdam en deelt hij de passie voor alles wat met strength en conditioning, training en movement te maken heeft.  Zijn visie en werkwijze als fysiotherapeut sluit aan bij die van de Fitfactorij en kenmerkt zich door een actieve benadering. Revalidatie door training staat daarbij centraal.

Mark is groot liefhebber van outdoorsporten zoals skiën, MTB, boulderen en sportklimmen. Hij heeft vele winters in de Alpen gewoond en gewerkt als ski-instructeur. Tegenwoordig woont Mark in Utrecht en is behalve bij Fitfactorij op dinsdag en donderdag en zaterdag aanwezig op onze behandelloactie bij CrossFit U1.