Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn medisch geschoold. Daarbij hebben we korte lijnen met sportartsen (SMA) en orthopeden (Annatommie MC). Handig bij nader medisch onderzoek. Dan hoef je niet tijden op een afspraak in een ziekenhuis te wachten.

Ook staan we open voor nieuwe vormen van behandeling en samenwerking. Met zowel professionals van buiten de medische wereld als paramedici van andere praktijken. Op het gebied van sport, zorg, food en lifestyle.

RAYMON HARZEVOORT

Eigenaar, Fysiotherapeut, Trainer | Raymon studeerde af in Utrecht en deed tijdens en na het afronden van zijn studie ervaring op bij oa KNVB en KVO Fysiotherapie (gevestigd binnen Theo Meijer Sport). Tijdens zijn werk als Fysiotherapeut heeft Raymon verschillende studies en specialisaties gevolgd om zo breed mogelijk onderlegt te zijn. o.a. sportfysiotherapie aan de International Academy of Sportscience en een cursus dry needling. Na de studie sportfysiotherapie heeft hij aan de Hogeschool Utrecht de Master Orthopedische Manuele Therapie gevolgd.

Na 7 jaar vaste dienst starte Raymon Fysio Frey, daarmee ging voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling. Na 3,5 jaar kon de volledige droom worden gerealiseerd: een sportmedisch trainingscentrum. Fitfactorij.

Kim Linstra

In 2011 studeert Kim af aan de Hanzehogeschool Groningen na het succesvol afronden van haar stage bij Medisch Centrum Zuid. Kim werkt hier vervolgens als fysiotherapeut met interesse binnen de sportrevalidatie gedurende een periode van ruim 4 jaar. In 2015 maakte Kim de overstap van Groningen naar Fysio Frey Amersfoort. Hiermee kwam haar droom om iedereen met een (sport)specifiek doel persoonlijk te begeleiden, in vervulling. Binnen de vertrouwde visie van Fitfactorij, voegt Kim vanuit haar eigen hardloopexpertise iets extra’s toe. Zo verzorgt zij wekelijkse hardlooptrainingen in groepsverband en begeleidt ze hardlopers individueel met op maat gemaakte trainingsschema’s en programmeringen. Daarnaast beleeft ze veel plezier aan de medische begeleiding van sportteams, zoals rugbyclub Eemland en het Nederlands Politie Vrouwen Voetbalelftal.

Kevin Koster

Kevin is in juni 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen. De opleiding heeft hij met veel plezier doorlopen en daarnaast heeft hij naast zijn studie 4 jaar een voetbalclub begeleid. Voor zijn afstudeeronderzoek heeft hij onderzocht wat de meest effectieve manier is om de core stabiliteit te trainen bij mannelijke profvoetballers van SC Cambuur. Na zijn afstuderen is hij hier nog een aantal weken werkzaam geweest. Doordat Kevin toch de behoefte had aan een nieuwe omgeving en uitdaging verzette hij zijn zinnen naar de provincie Utrecht.

Zijn passie ligt bij het begeleiden van sporters van alle niveaus. Bij Fitfactorij heeft hij deze uitdaging gevonden. In het sport medisch trainingscentrum kan hij doen waar hij al die jaren naar toe heeft geleefd, namelijk het verhelpen en voorkomen van blessures.
Het functioneel, taakgericht en sportspecifiek trainen is iets wat hem altijd al heeft aangetrokken. Door de unieke setting van de Fitfactorij, kan hij mensen op die manier begeleiden en behandelen. Dit sluit volledig bij hem aan als persoon en fysiotherapeut.

Patrick von Kriegenbergh

Trainer | Met veel ervaring binnen het lesgeven, zelf de nodige trainingservaring en een grote diversiteit aan kunde en kennis, verzorgt Patrick verschillende lessen binnen Fitfactorij.

Kom ervaren hoe hij jullie fit krijgt met onze AllroundFit en UltimateFit lessen. Proef zijn Muay Thai achtergrond in de kickboxlessen. Of ga met jezelf de strijd aan met een bootcamp avontuur. 1 ding is zeker, Patrick zal je er doorheen helpen en er een fantastische les van maken.

Naast het geven van bovenstaande lessen verzorgt Patrick ook diverse personal training en small group uren. Dus je zult hem zeer regelmatig tegenkomen binnen de Fitfactorij.

Paulien Rinsema-Jansen

Paulien haar visie is volwassenen en kinderen helpen lekkerder in hun vel te zitten en hen zo meer te laten genieten! Paulien is moeder van twee prachtige dochters en gediplomeerd (Kinder)Voedings- en Leefstijlcoach. Haar hele leven is voeding al haar passie. Ze houdt van koken/bakken, nieuwe recepten uitproberen en lekker, puur en gezond eten. Een tweede passie is sporten (hardlopen, (berg)wandeltochten, skaten). En haar derde passie is kinderen: na haar opleiding tot Gewichtsconsulent heeft zij daarom de specialisatie Kind & Voeding voltooid. Waarom ze dit werk doet? “Ik zet mijn passies in, want ik gun iedereen een fit, gezond en energiek leven!”

Tineke Gommans

De interesse voor mensen en hun gezondheid en vitaliteit loopt als een rode draad door het leven van Tineke Gommans. Als verpleegkundige verdiepte zij zich in zingevingsvragen en kwam zij in contact met yoga en meditatie. Haar interesse was gewekt en Tineke startte met het volgen van yogaopleidingen en ontdekte wat dit deed voor haar gezondheid zowel fysiek als mentaal. Dit is de reden, dat zij vanaf 1998 yoga is gaan integreren in haar professionele leven, zodat zij ook anderen kon ondersteunen om balans in hun leven te creëren, naast ontspanning en gezondheid.

Het voordeel van yoga is, dat het onze energie direct kan aanspreken, de oeroude yogahoudingen en theorie leren ons hoe wij flexibel kunnen zijn, onze gezondheid kunnen stimuleren en onze geest tot rust kunnen brengen.

Tineke heeft verschillende yogaopleidingen gevolgd: Hatha- en zwangerschapsyoga bij Saswitha in Bilthoven, Poweryoga bij Dasra centrum in Montfoort en Yin yoga bij Stillnessinyoga in Doorn. Ook heeft zij scholingen gevolgd in chakra filosofie, adem therapie, Ayurvedische massage en Shantala babymassage.

Daarnaast blijft Tineke jaarlijks workshops en trainingen volgen om zich verder te scholen. Tineke is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Eva van Zuiden

In april 2017 besluit Eva van Zuiden, na een maandenlange reis door Azië, haar kennis, kunde en passie voor yoga te delen met anderen. Het liefst bereikt Eva zoveel mogelijk Yoga-groentjes en Yoga-rotten en werkt om deze reden op verschillende locaties in Utrecht en Amersfoort. Begin 2018 strijkt ze neer bij Fitfactorij waar ze meerdere momenten per week yogalessen verzorgt.

Gedurende een intensieve Yoga Teacher Training, van 200 uur, in Khajuraho India, transformeert Eva van yogastudent naar yogadocent. In de maanden die ze na het behalen van haar diploma doorbrengt in Azië proeft ze, in o.a. Indonesië en Vietnam, van zoveel mogelijk yoga stijlen. Met haar klassieke Hatha Yoga opleiding heeft ze een stevige basis gelegd voor het lesgeven. En met haar opgedane ervaring en liefde voor Vinyasa Yoga ontwikkelt ze haar eigen ‘Hatha Flow’ stijl. Deze yogastijl kenmerkt zich door afwisselend toegankelijke en uitdagende poses. Altijd met aandacht voor ‘zachte kracht’.

Eind 2017 rond Eva wat dichter bij huis, in Doorn, de Yin Yoga & Meditation Teacher Training van 100 uur af, waarna ze Yin Yoga lessen gaat geven aan o.a. sporters. Met een achtergrond als (oncologie)fysiotherapeut heeft Eva als yogadocent van Blackbird Yoga een eigen blik hoe ze jou kan helpen bij je yogabeoefening. Of je nou zoekt naar ontspanning, een manier om mobieler of krachtiger te worden, of yoga wilt inzetten als hersteltraining. De Hatha Flow- en Yin Yoga- lessen van Eva bieden je hetgeen waar jij behoefte aan hebt.

Frans Rinsema

Sportmasseur | Frans zijn overtuiging is dat bewegen niet alleen goed voor je is, maar je ook een beter mens maakt. Vanuit die overtuiging ontwikkeld hij maatschappelijke sportprojecten en formuleert hij sportbeleid. Daarnaast heeft Frans in 2017 de opleiding sportmassage gevolgd. Goed herstellen na sportieve prestaties, sneller weer actief kunnen zijn en blessures voorkomen. Zo kun je meer bewegen en beter worden, als sporter, maar vooral ook als mens. Samen met de partners binnen Fitfactorij wil ik daaraan gaan werken.