Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn medisch geschoold. Daarbij hebben we korte lijnen met sportartsen (SMA) en orthopeden (Annatommie MC). Handig bij nader medisch onderzoek. Dan hoef je niet tijden op een afspraak in een ziekenhuis te wachten.

Ook staan we open voor nieuwe vormen van behandeling en samenwerking. Met zowel professionals van buiten de medische wereld als paramedici van andere praktijken. Op het gebied van sport, zorg, food en lifestyle.

Wietse Waninge

Fysiotherapie | Training

In 2015 is Wietse begonnen aan zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Wietse heeft naast zijn studie altijd gezwommen op internationaal niveau en is meerdere keren Nederlands kampioen op verschillende afstanden. Wietse heeft in 2019 een half jaar stage gelopen bij FitFactorij en is na zijn stage binnen FitFactorij aan het werk gegaan als Fysiotherapeut.

BIG: 79928661204

Jeroen Stam

Sportfysiotherapie | Sport en orthopedische revalidatie | Mulligan therapie | Training

“Ik ben sinds 2011 fysiotherapeut en sinds 2018 MSc sportfysiotherapeut. Ik heb mij de afgelopen jaren gefocust op orthopedische revalidatie van de heup/lies, knie en enkel. Het leukste vind ik om te werken met sporten, zoals: worstelen, skateboarden, dansen etc. Het is een uitdaging en ik kan daar mijn creatieve ei in kwijt. Ik heb een voorliefde voor krachttraining en Olympische lifts, maar ik kom oorspronkelijk uit het skateboarden. Ik werk daarom zo nu en dan als fysiotherapeut voor de Skateboard Federatie Nederland.

Mijn behandelmethode is veelal een actieve methode. Ik geloof er in dat met de juiste prikkeling veel klachten verholpen en/of voorkomen kunnen worden. “

BIG: 19914796304

Kim Linstra

(Sport)fysiotherapie | Dry Needling | Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams | 6 domeinen

In 2011 studeert Kim af aan de Hanzehogeschool Groningen. Kim werkt vervolgens ruim 4 jaar als fysiotherapeut met interesse binnen de sportrevalidatie bij Medisch Centrum Zuid in Groningen. In 2015 maakte Kim de overstap van Groningen naar Fitfactorij in Amersfoort. Hiermee kwam haar droom om iedereen met een (sport)specifiek doel persoonlijk te begeleiden, in vervulling. Binnen de vertrouwde visie van Fitfactorij, voegt Kim vanuit haar eigen hardloopexpertise iets extra’s toe. Zo verzorgt zij wekelijkse hardlooptrainingen in groepsverband en begeleidt ze hardlopers individueel met op maat gemaakte trainingsschema’s en programmeringen. Daarnaast beleeft ze veel plezier aan de medische begeleiding van sportteams, zoals rugbyclub Eemland.

BIG: 69914514604

Raymon Harzevoort

(Sport)fysiotherapie | Manuele Therapie | Dry Needling |  Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams

Raymon studeerde af in Utrecht en deed tijdens en na het afronden van zijn studie ervaring op bij oa KNVB en KVO Fysiotherapie. Tijdens zijn werk als fysiotherapeut heeft Raymon verschillende studies en specialisaties gevolgd om zo breed mogelijk onderlegt te zijn. o.a. sportfysiotherapie aan de International Academy of Sportscience en een cursus dry needling. Na de studie sportfysiotherapie heeft hij aan de Hogeschool Utrecht de Master Orthopedische Manuele Therapie gevolgd. Na 7 jaar vaste dienst starte Raymon Fysio Frey, daarmee ging voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling. Na 3,5 jaar kon de volledige droom worden gerealiseerd: een sportmedisch trainingscentrum. Fitfactorij.

BIG: 99910389504