Fitfactorij is hét revalidatiecentrum van Amersfoort. (Top)sporters komen naar Fitfactorij voor de unieke Fitfactorij sportrevalidatie, bedoeld voor sporters die een blessure opgelopen hebben en zo snel mogelijk weer ‘back on track’ willen zijn. Een zeer intensief traject dat veel van jou als sporter vraagt, maar wij helpen je er doorheen. We ondersteunen je fysiek en mentaal, in de trainingszaal of buiten op het veld. Daarnaast kunnen sporters en sportteams bij ons terecht voor fysieke training en begeleiding voor, na of tijdens het seizoen.

Ben jij een sporter op semi-professioneel of professioneel niveau die geblesseerd is geraakt? Ben je geopereerd en wil je zo goed mogelijk worden gerevalideerd om weer terug te keren binnen jou sport? Zit je met fysieke klachten en weet je niet of en hoe je je sport kunt blijven beoefenen? Wij zorgen dat je hier antwoord op krijgt en zo snel mogelijk weer volledig kunt trainen. Omdat wij als therapeuten al jarenlang werken met sporters. Weten hoe je denkt en hoe het voelt om niet te kunnen sporten (wanneer je eigenlijk niets liever wilt). We hebben diverse specialisaties hebben binnen ons centrum en we werken dagelijks met sportblessures. Waarmee kunnen wij jou helpen?

Binnen ons moderne sportmedisch trainingscentrum hebben wij alle faciliteiten om je weer blessurevrij te krijgen en nog fitter te maken dan je was voor je fysieke problemen. Fit maken is ons dagelijks werk.

Wanneer je weer fit bent en al je klachten weg zijn. Dan helpen we je graag nog een stap verder naar fitheid. Dit doen wij binnen onze performance afdeling. Je zult getraind worden door een van onze performance trainers. Klik voor meer informatie snel op deze link.

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE