Trainingsaanbod Fitfactorij tijdens Lockdown

We moesten weer even schakelen. Net toen we dachten alles weer op de rit te hebben, de lessen in aangepaste vakken goed liepen en iedereen bezig was met zijn of haar fitheid, werden we wederom teruggeroepen. Natuurlijk is bestrijding van het Corona-virus het belangrijkst, maar als ondernemers en gepassioneerde trainers was het weer even slikken deze 2e lockdown. Vooral omdat blijven sporten juist nu zo belangrijk is. Maar! We gaan er alles aan doen om iedereen fit te houden de komende 5 weken. We bieden onze sporters de komende weken de volgende mogelijkheden.

 1. Online live trainingen
  Met je credits kun je je vanaf vandaag inschrijven voor onze dagelijkse live online trainingen. Onder leiding van onze enthousiaste trainers. Gewoon vanuit je eigen huis of tuin. Zonder materialen aan te schaffen. Je lidmaatschap blijft gewoon lopen. Je kunt je gewoon inschrijven via het rooster zoals je dat gewend bent. Lees verder op deze pagina meer over online live lessen.
  * Natuurlijk hopen we dat je blijft sporten. En Fitfactorij blijft steunen in deze tijd door je abonnement door te laten lopen en gebruik te maken van opties 1 en/ of 2, maar we begrijpen ook dat deze lockdown voor iedereen een andere uitwerking. Wil je lidmaatschap dus stoppen dan kan dat door te mailen naar info@fitfactorij.nl De credits van december neem je dan mee en per 1 januari wordt je lidmaatschap dan stop gezet.
 2. Online persoonlijke begeleiding
  Alhoewel we onze online lessen zo programmeren dat je in elk opzicht werkt aan je fitheid, snappen we dat sommige mensen specifiekere wensen kunnen hebben. Of wellicht nu meer tijd hebben om extra te trainen. Bijvoorbeeld om extra in beweging te komen, een oude blessure eindelijk aan te pakken of sportspecifiek je techniek te verbeteren. Daarom kun je ook nu weer kiezen voor een maand online persoonlijke begeleiding. Lees verder op deze pagina meer over online begeleiding.
 3. Personal training buiten 
  Er mag nog buiten gesport worden. Met maximaal 2 personen exclusief trainer. Een personal (duo) training kan daardoor nog plaatsvinden. Wil je de komende 5 weken toch aan de slag? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 4. Pak je blessures aan 
  Nu competities en binnensporten even stil liggen en je misschien wel tijd over hebt is dit een goed moment om blessures aan te pakken! Heb je al langere tijd last van een blessure? Heb je het idee dat je sport- prestaties of techniek hierdoor worden beperkt? Misschien heb je nog wel fysiotherapie behandelingen over dit jaar. Plan snel een afspraak in met een van onze sportfysiotherapeuten. Samen gaan we aan de slag met jouw blessure!

Vanaf donderdag wederom online lessen!
De komende weken (in ieder geval t/m 19 januari 2021) bieden we weer live online trainingen aan. Hierdoor kan iedereen zijn sportmomenten blijven inplannen en ritme behouden. Tijdens de online les kun je zonder materialen vanuit huis een training bij ons volgen. Met de motivatie die je van ons gewend bent, maar dan in je eigen omgeving. De vorige lockdown zijn de online trainingen goed bevallen. Op deze manier blijven we fit en in contact!

De link voor het inloggen via Zoom zullen we weer delen via Virtuagym. Het verschil met de vorige keer is, dat je je deze keer wel moet inschrijven voor de live lessen via het rooster. We rekenen per les 1 credit. Ondanks dat de inzet en expertise van onze trainers gelijk blijft snappen dat dit voor jou niet helemaal gelijk staat aan een ‘normale les’. En daarnaast hopen we zoveel mogelijk van onze sporters online te verwelkomen. Daarom zullen we iedereen zijn of haar small group credits x1,5 doen. Heb je open gym credist? Dan zetten we die om in open gym credits, zodat je ook deel kunt nemen aan de online trainingen!

De lessen zijn live te volgen op de volgende momenten:
Maandag |19:00 uur | Wietse
Dinsdag | 19:00 uur | Jeroen
Woensdag | 09:00 uur | Kim
Donderdag | 19:00 uur | Kim
Vrijdag | 09:00 uur | Wietse
Zaterdag | 09:00 uur | Wietse

De programmering is net als bij onze reguliere lessen verdeeld in ma & di / woe & do/ vrij & zat hetzelfde programma. De les wordt ook opgenomen. Wanneer je niet op dat moment mee kunt doen, maar wel een lidmaatschap of strippenkaart hebt bij Fitfactorij kunnen wij de les naar je mailen.

Online persoonlijke begeleiding
Ook tijdens de Corona Lockdown 2.0 komen Personal trainers/ fysiotherapeuten Jeroen, Wietse & Kim digitaal naar je toe! We hebben gemerkt dat in de eerste Corona lockdown periode de behoefte aan persoonlijke begeleiding groot was. En nu we naar het einde van 2020 toegaan en iedereen met de afronding van het jaar bezig is, maar ook met de plannen voor 2021 willen wij je, juist nu, fit houden en krijgen met persoonlijke begeleiding en training op maat. Je traint in en om je huis. Desgewenst adviseren we je in de aanschaf van klein trainingsmateriaal. Dit kan naast je abonnement (je kunt dan ook gewoon mee trainen in de online lessen). Of in plaats van je abonnement. (We halen de kosten van je abonnement dan van de prijs af.)

Lees meer over een maand online begeleiding op maat >> 

Heb je vragen over ons trainingsaanbod of kunnen wij jou op een andere manier helpen de komende weken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.