Ben jij een sporter op semi-professioneel of professioneel niveau? Op zoek naar goede fysieke begeleiding? Op zoek naar een hoger niveau binnen je sport? Een krachtprogrammering op maat voor jouw sport? Dan ben je bij Fitfactorij aan het juiste adres.

Wij begeleiden en trainen dagelijks sporters binnen diverse disciplines van diverse niveaus. O.a. voetballers, rugbyers, motocrossers, BMX’ers en hardlopers weten ons wekelijks te vinden. Wij helpen hen iedere training weer een stap te maken om met meer kracht, snelheid, reactievermogen, vertrouwen, en een groter herstelvermogen  progressie te maken binnen hun sportdiscipline.

Je kunt op veel verschillende manieren door ons begeleid en getraind worden. Op afstand met maandelijks contact over je programmering. Met een eigen training aan de hand van onze programmering in onze gym. Met wekelijks contact. Wekelijks persoonlijke trainingen, van 1 of meerdere keren per week waarin je 1 op 1, of in een groep, wordt getraind.

Wij monitoren jouw progressie. Kijken wat je nodig hebt. En bouwen samen met jou aan je fysieke mogelijkheden. We kijken samen naar je niveau, maken een plan en spreken af op welke manier we dit gaan doen. Fitfactorij staat voor performance en wij kunnen jou helpen het maximale uit je potent te halen.

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE