Ben jij een sporter op amateur of misschien wel professioneel niveau? Wil je meer uit je fysieke trainingen halen? Ben je op zoek naar een fysieke trainer die jou helpt en motiveert om te groeien binnen je sport? Of zoekt je gehele team misschien wel een stuk fysieke begeleiding? Dan ben je bij Fitfactorij aan het juiste adres!

Wij trainen, begeleiden en motiveren dagelijks sporters binnen allerlei disciplines. Wekelijks komt rugbyclub Eemland bij ons in de gym trainen. Zien wij diverse Nederlandse motocross-toppers die meerdere malen per week langskomen. Trainen wij wegracers die in het Europees- en het Wereldkampioenschap rijden. Hebben wij de eer om met super getalenteerde BMX’ers samen te werken en hun fysieke trainingen te mogen schrijven. Komen voetballers uit de gehele regio voor hun fysieke onderhoud. Schrijven wij de periodisering van diverse CrossFit-atleten. En zien wij een groot scala aan hardlopers. Van recreatieve lopers tot wedstrijdlopers.

Kortom, we kunnen wel zeggen dat we veel ervaring hebben in het begeleiden van sporters. De basis van dit alles is passie voor sport! Wij begrijpen als geen ander waarom sporten zo leuk is. Waarom je je 3 tot 11x per week in het zweet werkt om tijdens een wedstrijd zo goed als mogelijk te kunnen presteren. Waarom je het maximale uit je sport wilt halen. Waarom je de opofferingen maakt voor je sport.
Maar om daadwerkelijk het maximale uit je trainingen en wedstrijden te halen. Zo weinig mogelijk blessures op te lopen. En de kans op overtraining te verminderen, hebben de meeste sporters en teams begeleiding nodig. Mensen die gespecialiseerd zijn in het uitwerken van de trainingsplanning zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met de uitvoering er van. En daar komen wij graag helpen.

Je kunt op veel verschillende manieren door ons begeleid en getraind worden. Op afstand met maandelijks contact over je programmering. Met een eigen training aan de hand van onze programmering in onze gym. Met wekelijks contact. Wekelijks persoonlijke trainingen, van 1 of meerdere keren per week waarin je 1 op 1, of in een groep, wordt getraind.
Wij monitoren jouw progressie. Kijken wat je nodig hebt. En bouwen samen met jou aan je fysieke mogelijkheden. We kijken samen naar je niveau, maken een plan en spreken af op welke manier we dit gaan doen. Fitfactorij staat voor performance en wij kunnen jou helpen het maximale uit je potentie te halen.

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE