Binnen Fitfactorij hebben we 2 mogelijkheden om in een kleine groep te komen trainen. De eerste mogelijkheid is je in te schrijven in een van onze lessen. Wij bieden verschillende lessen aan. Deze groepslessen worden geleid door een trainer en bestaan uit maximaal 8 personen in een les. Kijk op ons rooster voor het actuele aanbod.

De tweede mogelijkheid is om zelf een groep te vormen en hiermee door ons getraind te worden. Dit kunnen bijvoorbeeld een aantal teamgenoten zijn van bijvoorbeeld je rugbyclub, maar denk ook een aantal vrienden/ kennissen. Een voordeel om zelf met een groep te komen is dat wij je fysiek sportspecifiek kunnen trainen. Dus we kunnen op deze manier de programmering afstemmen op wat jullie nodig zijn. Een tweede voordeel is dat de prijs per persoon per training een stuk lager komt te liggen. Je krijgt dus sportspecifieke training, je wordt persoonlijk getraind en bent met een aantal groepsleden om elkaar door de trainingen heen te trekken.

De prijs voor deze lessen zullen we samen maken. Deze is afhankelijk van het aantal deelnemers, de frequentie en de duur per training. Garantie is dat je goed getraind gaat worden. Een andere garantie is dat je fit gaat worden!

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE