Een uitdagende Personal Training, maar dan goedkoper en gezelliger? Dat is Small Group Personal Training! Tijdens deze training sport je in een kleine groep van 1 tot 6-8 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan ten allen tijden centraal.

Onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer en tevens fysiotherapeut train je in een kleine groep (1 tot 6/8 personen). Hierdoor kan de Personal Trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling. We kennen jou, je conditie en je doelstelling en kunnen je hier persoonlijk op coachen en motiveren. Bij Fitfactorij staat persoonlijke aandacht centraal. Dat resulteert in effectieve trainingen waarbij je altijd maximaal resultaat uit iedere training zult halen.

VOORDELEN VAN SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

  • Motivatie en coaching door een Personal Trainer
  • Plezier door het gezamenlijk sporten
  • Maximaal resultaat uit iedere training
  • Je traint alle spiergroepen
  • Kracht en conditie training
  • Een goede vetverbrander
  • Grote variatie aan oefeningen
  • Betaalbaar doordat je de kosten deelt met anderen

Voordeel van groepstraining

Doordat je traint in een kleine groep ontstaat er een persoonlijke band, zowel tussen de sporter en de trainer, als tussen de sporters onderling. Hierdoor raak je nog gemotiveerder en samen sporten betekent natuurlijk ook meer gezelligheid! Elke training is anders, dus nooit saai.  Daardoor krijg je er ook steeds meer plezier in en bereik je sneller je doel. Dat motiveert je om door te gaan. Trainen met anderen betekent ook: veel gezelligheid en motivatie!

Maatwerk

De doelstellingen van onze sporters variëren; afvallen, spierversteviging, het verbeteren van  de conditie en het verhogen van je energielevel. Door onze intensieve workouts train je kracht, explosiviteit, conditie, flexibiliteit, belastbaarheid of een combinatie. Om de programmering van Personal Small Group Trainingen zo goed mogelijk op deze doelstellingen af te stemmen komen deze in 4 varianten. FUNC.FIT, FITTRSTRNG.FIT en RUNNING.
Tijdens je Fitcheck vooraf bepalen we je huidige conditie en adviseren we je verder over de trainingen. Vanuit je abonnement of strippenkaart kun je vervolgens zelf bepalen wanneer je traint en in welke training. Daardoor is het mogelijk om te variëren en te trainen wanneer jij dat wilt! Deze variatie zorgt ervoor dat je altijd kunt trainen en je trainingsweken nog uitdagender worden!

Geschikt voor ieder niveau

De trainingen zijn geschikt voor iedereen ongeacht je fitheid. Wanneer een oefening te zwaar, te licht of te belastend is dan zal de trainer direct een variatie voor je bedenken. Jullie trainer kan dankzij de kleine groepen met iedereen rekening houden en je persoonlijk coachen en motiveren om maximaal resultaat uit iedere training te halen. We letten op de juiste houding en techniek en passen de gewichten aan om het maximale uit jouw training te halen!

Hoe ziet een training eruit?

De training vindt plaats in onze gym in Amerfoort en duurt 60 minuten. Na een korte warming-up leggen we het programma stap voor stap uit. Je maakt voornamelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht en functionele bewegingen zoals springen, optrekken, rennen, duwen en stoten.  We maken gebruik van los materiaal, zoals barbells, kettlebells, dumbells, maar ook springtouwen, elastieken, zware ballen en boxen om op te stappen of te springen. Kan je een oefening niet, geen zorgen, de trainers zijn opgeleid om de oefeningen voor je aan te passen naar ieder zijn niveau.