De woorden beschrijven het al: onze gym staat open voor jou. Open om te komen trainen wanneer het jou uitkomt. Open om juist de oefeningen te doen die jij nodig hebt. Onze gym is geheel ingericht om jou te helpen je doelstellingen te behalen. Zodra je binnenkomt zul je dit meteen merken aan de sfeer en uitstraling. Stoer, robuust, maar toch comfortabel. Je voelt je er meteen thuis.

Onze gym is 200m2 groot. We hebben een trainingsrek van ruim 10 meter lang. Een monkeyrail van 6 meter, waarbij je ook nog eens bijna 1,5 meter omhoog kunt gaan. Er hangen 2 bokszakken om op los te gaan. Er zijn touwen om in te klimmen en ringen om je gymnastic-skills in te verbeteren. Er is plek om loopoefeningen, sledetraining, farmer walks en nog veel meer te doen op onze zwarte kunstgrasmat van 15×2 meter. Of kom gewichtheffen op ons gewichthefplatform. We hebben dumbells, kettlebells, medballs, barbells en nog veel meer.

Kortom, voor iedereen wat wils. Eigenlijk een grote speeltuin voor iedereen die affiniteit heeft met trainen.

We hebben een ruime keuze aan open gym uren. Op ons rooster zijn deze uren te vinden. Op deze manier kun je zelf kiezen wanneer je komt werken aan je fitheid.

KOSTEN EN AANMELDEN

Wanneer mogen we jou verwelkomen tijdens een Open Gym uur? Door je aan te melden kun je kosteloos een proefles inboeken in het rooster. No strings attached! Vervolgens kun je op 2 manieren deelnemen aan de Open Gym Uren. De voordeligste manier is door een van de Fitfactorij abonnementen aan te schaffen. Wil je geen abonnement en niet op structurele basis een (hardloop)training volgen? Kies dan voor een 10-strippenkaart. Deze is een half jaar geldig en kun je inzetten wanneer jij dat wilt. De abonnementen en strippenkaart bestaan uit credits daarmee kun je je zelfstandige trainingen inplannen, maar ook variëren met een van onze groepslessen en hardlooptrainingen.

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE