De woorden beschrijven het al: onze gym staat open voor jou. Open om te komen trainen wanneer het jou uitkomt. Open om juist de oefeningen te doen die jij nodig hebt. Onze gym is geheel ingericht om jou te helpen je doelstellingen te behalen. Zodra je binnenkomt zul je dit meteen merken aan de sfeer en uitstraling. Stoer, robuust, maar toch comfortabel. Je voelt je er meteen thuis.

Onze gym is 200m2 groot. We hebben een trainingsrek van ruim 10 meter lang. Een monkeyrail van 6 meter, waarbij je ook nog eens bijna 1,5 meter omhoog kunt gaan. Er hangen 2 bokszakken om op los te gaan. Er zijn touwen om in te klimmen en ringen om je gymnastic-skills in te verbeteren. Er is plek om loopoefeningen, sledetraining, farmer walks en nog veel meer te doen op onze zwarte kunstgrasmat van 15×2 meter. Of kom gewichtheffen op ons gewichthefplatform. We hebben dumbells, kettlebells, medballs, barbells en nog veel meer.

Kortom, voor iedereen wat wils. Eigenlijk een grote speeltuin voor iedereen die affiniteit heeft met trainen.

We hebben een ruime keuze aan open gym uren. Op ons rooster zijn deze uren te vinden. Op deze manier kun je zelf kiezen wanneer je komt werken aan je fitheid.

STARTEN MET OPEN GYM

Omdat kwaliteit en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan beginnen wij jou Open Gym avontuur altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin vindt natuurlijk een rondleiding plaats en uitleg over onze trainingszaal, maar wordt ook besproken wat jou trainingservaring is. Op basis van deze ervaring wordt het aantal maanden personalized training gebaseerd. Heb je weinig tot geen ervaring, dan vragen wij van jou eerst 3 maanden een personalized trainingstraject te volgen. Hierin nemen we je 1 uur per maand bij de hand om jou te laten kennismaken met onze gym en zorgen we dat je een goed fundament hebt om daarna zelfstandig te gaan trainen. Dit doen wij door middel van een uur PT per maand met daarbij een op maat gemaakt schema om te volgen. Zodat we zeker weten dat de oefeningen bij jou ervaring aansluiten en je de trainingen goed uitvoert.
Heb je meer trainingservaring, kunnen we dit traject inkorten, maar we gaan in principe altijd uit van 3 maanden personalized training om naar volledig zelfstandig trainen toe te gaan. Klik hier voor meer informatie over onze personalized training.
Je kunt kiezen uit een 1x, 2x of onbeperkt trainen abonnement. Kijk snel voor de prijzen en mogelijkheden van onze abonnementen.

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR MEER INFORMATIE