Online personal training en coaching

Onze personal trainers en coaches komen naar je toe! Wij houden je op afstand fit met persoonlijke begeleiding. Het doel van de trainingen is voor iedereen anders en wij schrijven het programma voor jou op maat. We hebben contact door middel van video coaching en interactieve trainingsschema’s die we voor je klaarzetten in de Truecoach-app. We doen het al een tijdje voor verschillende atleten in binnen- en buitenland. En deze maand kunnen we daar nog meer sporters aan toevoegen. Voor wie? Iedereen die in deze tijd wel een personal trainer kan gebruiken. Fitfactorijers die geen gebruik meer kunnen maken van onze Open Gym of Small Group lessen. Maar ook andere sporters die nog niet bij Fitfactorij zijn geweest kunnen we hiermee op afstand mentaal en fysiek fit houden.

 • Online coaching | Video intake
  We bespreken tijdens een video consult waar wij jou de komende maand mee kunnen ondersteunen. Eventueel adviseren we je in de aanschaf van een (aantal) trainingsartikelen. Denk aan een elastiek, een kettlebell of een springtouw. Maar zonder materialen is er ook heel veel mogelijk.
  De invulling van deze maand begeleiding kan voor iedereen verschillend zijn. Denk aan:
  • Fit blijven.
  • Fitter worden, nu je misschien meer tijd hebt om te trainen.
  • Trainingen om je core te versterken. Rug- en nekklachten voorkomen of verhelpen.
  • Sport-specifieke doelstellingen. Denk aan een loopschema, een techniektraining of een schema op maat ter voorbereiding van de herstart van het sportseizoen binnen jouw sport.
 • Trainingsplan op maat
  Na de intake gaan we aan de slag met jouw plan. Deze zetten we vervolgens voor je klaar in de TrueCoach app. Wij hebben hier een licentie voor aangeschaft en nodigen je hiervoor uit. In deze app kun je ook vragen stellen. Wij kunnen jouw voortgang monitoren en eventueel het trainingsplan bijstellen.
 • Online coaching gesprek | Voortgang
  We blijven tijdens deze periode altijd in contact. Kom je ergens niet uit? Dan kun je vragen stellen bij het desbetreffende onderdeel in de app. Maar je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of appen. We plannen halverwege de maand een video coachingsgesprek in, zodat we zeker weten dat wij alles uit jouw begeleiding halen.
 • Kosten: € 50,00 (ipv € 75)
  (De maand begeleiding kun je starten tot 19 december en loopt tot 19 januari 2021. Deze actieprijs geldt t/m 19 januari 2021. Daarna is het reguliere tarief van € 75 van toepassing.)

 

Coaching via de True Coach app
Via de Trueacoach -app plannen wij jou trainingsschema op maat. Per dag wordt jou trainingsschema erin gezet met alle waardes die nodig zijn. Wanneer nodig uploaden wij filmpjes en foto’s met de juiste uitvoering. Jij als sporter voert na de training de behaalde resultaten en uitslagen in en wij kunnen deze vervolgens weer gebruiken om de trainingen aan te passen zodat deze feilloos aansluiten bij jou belastbaarheid en doelstellingen. Zijn er vragen of bijvoorbeeld problemen bij een bepaalde oefening? Middels de chat- en resultatenfunctie kun je dit meteen aangeven en kan jou trainer daar antwoord op geven. Op deze manier weet je altijd precies wat en hoe je je training moet doen en kunnen we altijd direct in contact blijven.

Ja, ik wil de komende maand Online personal training & coaching!