Kickstart: in 12 weken fit!

Het Kickstart traject is een uniek traject in Amersfoort. In 12 weken ga jij samen met ons team van professionals jouw doel bereiken! Tijdens jouw kickstart geven wij je de tools die jij nodig hebt voor een langdurig resultaat. Dit doen we door je alle kennis te geven die je nodig hebt. Wellicht je levensstijl aan te passen. En door sportmomenten bij Fitfactorij een vast onderdeel te maken van jouw week.

Wat is jouw doel voor deze zomer?

 • Gerichte spiergroei en versterking
 • Figuur- en houdingsverbetering
 • Beter uithoudingsvermogen
 • Energieker voelen
 • Gezonder en vitaler worden
 • Effectief, verantwoord en blijvend afvallen

Waarom deze Kickstart onmisbaar is voor jou

 • Persoonlijke coaching voor langdurig resultaat
 • Onbeperkt Small Group training; de dynamiek van een groepstraining maar met de aandacht van een personal trainer
 • Trainingen en coaching wanneer het jou uitkomt
 • Zichtbare vooruitgang door uitgebreide meetmomenten
 • Sporten in een uitdagende omgeving
 • Digitaal lessen inplannen en je voortgang bekijken

Flexibele sportmomenten

Het traject is gekoppeld aan ons lesaanbod waardoor het toegankelijk is voor iedereen! Je krijgt 3 maanden het Onbeperkt Small Group Training abonnement. Waarmee je in kleine groepen en onder professionele begeleiding doelgericht kunt sporten. Je hoeft niet te wachten tot er een nieuw groep start, maar je kunt onbeperkt aan de slag wanneer jij dat wilt. Tijdens jouw eerste coachingsessie bespreek je jouw doelstellingen met je coach en wordt er de Fitfactorij Fitcheck uitgevoerd. Vervolgens zal je coach je adviseren welke lessen uit ons Small Group aanbod en welke trainingsfrequentie het beste bij jouw doelstellingen en huidige fitheid passen. Samen stellen jullie jouw plan op waarmee jij jouw doel nu echt gaat behalen. Vervolgens kun je jouw lessen gaan inplannen via het rooster. Let’s go!

Fitfactorij Kickstart: in 12 weken fit deze zomer!

Tijdens de vervolgsessies met je vaste coach bespreek je het verloop van je doelstellingen, overleg je voedingsaanpassingen, probeer je valkuilen te onderscheppen en aan te pakken en herhalen we de Fitcheck. We houden je voortgang bij en we schalen bij waar nodig. Zodat we samen het optimale resultaat uit jouw kickstart kunnen halen. Het traject bestaat uit drie fases waarbij we niet voor een ‘Quick fix’ gaan, maar voor bewustwording en resultaat. Ben jij klaar voor deze kickstart?

Investering

 • 12 weken begeleiding van je coach
 • 3x maandabonnement Small Group Training | Onbeperkt
 • 3x coachingsessies met jouw coach van 1 uur incl. Fitfactorij Fitcheck
 • 3x E-book per fase om van jouw doelstellingen resultaat te maken

De Kickstart heeft een totale waarde van € 480,00 en kun je nu boeken voor € 350,00. Ben jij klaar voor de beste investering die je in jezelf kunt maken? Meld je aan en start deze week met jouw Kickstart!  


 

En na mijn Kickstart?

Na het eerste avontuur van 12 weken voel jij je vol energie, ben je bewust van je valkuilen, staan trainingen als vast ritme in je week en ben je klaar om verder te gaan. Maar hoe en wat moet je gaan doen?

Er zijn een aantal opties:
1. Je vond de stok achter de deur van een coach wel erg prettig. Merkte dat hij/ zij er voor zorgde dat je je aan je plan hield en had dit wel nodig op regelmatige basis. Je wilt graag verder op een manier die voor jou blijkt te werken. Dan kun je nogmaals een 12-weekse periode boeken om zeker te weten dat je je behaalde resultaten kunt blijven voortzetten.
2. Je hebt zoveel geleerd dat je nu op eigen benen kunt staan. De beste keuze is nu om te kiezen uit een van onze small group abonnementen om het ritme van de groepslessen te vervolgen. Wanneer je je toch even wat zwakker voelt of je wilt nogmaals met je coach overleggen over je progressie en doelstellingen, kun je altijd een los coachingsmoment inboeken.
3. Je hebt je doel behaald en gaat fit en lekker in je vel de zomer in! En dan zien we je hopelijk weer terug wanneer je klaar bent met flanneren op het strand.

Welke keuze je ook maakt, Fitfactorij staat voor je klaar!

Wanneer je al lid bent van Fitfactorij of misschien al een tijdje aan het trainen bent, dan is deze Kickstart ook zeker een optie voor jou. De 1-op-1 begeleiding van je coach, de meetmomenten, de aanpassingen en tips die je krijgt aangereikt vanuit de E-books en het inrichten van je trainingsweek zorgen dat iedereen zich (nog) beter kan gaan voelen.

We bieden overigens de coachingssessies en onze Fitfactorij Fitcheck ook aan als los in te boeken sessie. Omdat het voor iedereen een meerwaarde is om eens goed te kijken naar de sterke en zwakke punten van je belastbaarheid en trainingsindeling.