Fitfactorij streamt gratis Home Workouts om sporters fit te houden

De personal trainers van Fitfactorij komen bij je thuis de komende tijd! 3x per week streamen we een pittige online workout. Met de motivatie die je al wel van ons gewend bent, zullen we ons samen flink in het zweet werken! Zet de tijden in je agenda en behoud je sportritme. Juist nu is het belangrijk om jezelf mentaal en fysiek fit te houden. De workouts zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Lees hieronder hoe je deel kunt nemen. We zien je graag in onze volgende online les! Liever een training voor jou op maat? Kijk dan eens naar onze online personal training & coaching.

De lessen zijn live te volgen op de volgende momenten:

  • Dinsdag – 18:30
  • Donderdag – 18:30
  • Zaterdag – 09:00

Wat moet je doen om live deel te kunnen nemen?

  1. Maak de eerste keer een gratis account aan via https://zoom.us
  2. Je ontvangt een activatie link van Zoom in je mailbox. Volg de vervolgstappen en je bent klaar om in het vervolg mee te trainen wanneer jij dat wilt.
  3. Volg op de dagen van de training deze link: https://zoom.us/j/99700138908 om deel te nemen. Je kunt zelf, voordat de verbinding tot stand komt, aangeven of wij jou ook kunnen zien en/of horen.
  4. Have fun!

Kom je er bij het aanmaken van je Zoom account niet uit? Neem dan even contact met ons op. Maak je een Zoom-account aan met een MacBook? Dan kan het handig zijn om dit in Chrome o.i.d te doen i.p.v. Safari.

Online trainen wanneer jij dat wilt
De trainingen zijn hieronder ook terug te kijken. Doe er je voordeel mee! We zijn ons ervan bewust dat het beeld en geluid hier en daar nog beter kan. We moesten onverwacht snel aan de slag, maar we worden er steeds beter in. We hopen hiermee het leed van de sluiting van de gyms iets te verzachten. En onze Fitfactorijers en alle andere sporters die daar momenteel behoefte aan hebben fit te houden.

Kunnen wij nog meer voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op.