Ben je (fanatiek) hardloper? Wil je het beste halen uit je trainingen en wedstrijden? Doe je alleen maar hardlooptrainingen? Wil je optimaal bezig zijn met blessurepreventie? Dan is krachttraining naast je hardlooptrainingen een goede optie.

Met een goed krachtprogramma naast je hardlooptrainingen kun je jezelf een niveau verder te brengen. Je passen krachtiger en makkelijker maken. Meer snelheid genereren. En blessures voorkomen. Een kleine greep uit de voordelen die deze trainingen met zich meebrengen. Er zijn verschillende mogelijkheden die Fitfactorij aanbiedt.

Allereerst kunnen wij voor jou een persoonlijk trainingsschema maken die je (natuurlijk het liefst) bij ons kan doen binnen on ze open gym uren. Of eventueel in een ander sportcentrum kunt volgen.

 

Je kunt je persoonlijk laten trainen door een van onze gespecialiseerde trainers. Je zult dan wekelijks 1 of meerdere keren begeleid worden binnen ons centrum. De programmering wordt op maat gemaakt en op jou afgestemd. Hiermee haal je alles uit je trainingen. Zul je veel leren over training, uitvoering en progressie. En kun je samen met jou trainer je persoonlijke doelstelling gaan halen.

Daarnaast is het mogelijk om zelf met een groepje te komen. Dit groepje kan bestaan uit maximaal 6 personen. Met dit groepje plannen wij een vaste dag(en) en tijd in. De trainingen worden afgestemd op jullie gezamenlijk. De kosten worden gedeeld en je hebt altijd iemand om ‘tegenop’ te trainen. Wat voor sommigen goed werkt voor de motivatie.

Welke mogelijkheid je ook kiest. Wij staan garant voor progressie binnen jou sport.

NEEM CONTACT OP MET KIM VOOR MEER INFORMATIE