Hardlooptraining in Amersfoort

Om nog meer te halen uit je hardlopen en je bijvoorbeeld optimaal voor te bereiden op het lopen van een wedstrijd of het zetten van een persoonlijk record op een bepaalde afstand, kun je je ook door onze hardloopspecialist Kim 1 op 1 laten begeleiden.

Dit betekent dat ze samen met jou je doelstellingen, tijdspad en mogelijkheden gaat bespreken om vervolgens een op maat gemaakt trainingsschema te creëren. In deze programmering worden zowel je krachtrainingen als je hardlooptrainingen beschreven. Op deze manier kun je zo efficiënt mogelijk je trainingen gebruiken om naar je doel toe te werken.

Het voordeel van de 1 op 1 training is het maatwerk dat we maken. De programmering wordt geheel naar jou wensen ingevuld en opgesteld binnen jou (tijds)mogelijkheden. Daarnaast is Kim zelf dagelijks bezig met fysieke training en heeft zij de nodige ervaring binnen het lopen van verschillende afstanden en hardloopwedstrijden.

Omdat onze 1 op 1 training maatwerk is en wordt samengesteld met jou samen, kunnen wij hier geen indicatie van prijzen geven. Wil je graag weten wat het gaat kosten, stuur dan een mail met jou wensen, vragen en doelstellingen en wij kunnen je hier verder over informeren.

NEEM CONTACT OP MET KIM VOOR MEER INFORMATIE