FAQ | Trainingen

Fitfactorij strijd mee om het coronavirus terug te dringen. Wij volgen hierin de richtlijnen van de het RIVM. Hierin is besloten tot een verplichte sluiting op sportscholen t/m 6 april. We zijn gestart met gratis live lessen en een Online personal training en coachingsprogramma, zodat we jou ook op afstand kunnen helpen om je fitheid bij te houden. Bewegen en sporten blijft belangrijk. Om fysiek en mentaal gezond te blijven en om zo je immuunsysteem zo sterk mogelijk en weerbaar te houden. Deze veranderingen leveren terecht nogal wat vragen op. Hieronder proberen wij die te beantwoorden.

Is de gym van Fitfactorij nog open?

Nee, sinds 15 maart tot 6 april is de gym gesloten. Op 31 maart zal het kabinet ons meedelen of deze sluiting opgeheven of verlengd zal worden.

Wat voor compensatie krijgen de sporters?

In de maand maart hebben jullie 2 weken niet kunnen sporten. We hebben geprobeerd hier snel op in te springen door de online live-lessen te introduceren. Maar we willen hier iedereen natuurlijk ook op een andere manier in compenseren.

  • Heb je een maandabonnement dan zetten we de credits die je in de maand maart niet hebt kunnen gebruiken om in jaarcredits. Deze kun je, zodra we weer open mogen, inplannen wanneer jij dat wilt.
  • Heb je een onbeperkt maandabonnement dan krijg je eenmalig 50% korting op je maandabonnement aan het einde van het jaar. (Of wanneer je eerder opzegt, de laatste maand van je abonnement.)
  • Heb je een strippenkaart verandert er niets. Deze credits blijven gewoon in jouw account staan.

Wat gebeurt er met mijn abonnement van 1 april?

We verwachten in april nog gesloten te moeten blijven. Omdat onze leden dan niet kunnen sporten hebben wij besloten om alle abonnementen vanaf 1 april te bevriezen. Maar we hebben ook een alternatief. Op basis van feedback van leden zijn verschillende wensen naar voren gekomen. Als je wilt kun je ook voor de volgende opties kiezen:

  1. Online personal training & coaching. Een stay safe & stay fit maandabonnement. Daarmee blijven wij jou in de maand april begeleiden door middel van online personal training en coaching. De kosten van dit abonnement zijn
    € 50,-. Wil jij je abonnement voor de maand april omzetten in Online personal training & coaching laat het ons dan zsm mogelijk weten.
  2. Je kiest ervoor om je maandabonnement niet te laten bevriezen. Hoewel we liever iets voor je terug doen (kies optie 1! 🙂 ) zijn we ook heel dankbaar voor het verzoek dat bij ons binnenkwam voor deze optie. We beseffen ons ook dat niet iedereen dit kan en wil. En dat is helemaal oke. Wil je ons blijven steunen en je abonnement niet laten bevriezen dan kun je dat aangeven door een mailtje te sturen naar info@fitfactorij.nl.

Wat gebeurt er met mijn credits wanneer ik ervoor kies om mijn lidmaatschap door te laten lopen?

Ten eerste: bedankt voor je steun en vertrouwen! Je credits neem je mee en kun je gebruiken zodra we weer open gaan. Met een maximum van 10 credits per maand. De credits blijven 6 maanden geldig. In overleg mag je je Open gym credits ook omzetten in Small Group credits en andersom. (2 open gym credit = 1 small group credit).

Gaan de online live lessen in april door?

Welke keuze je ook maakt; we blijven de komende maand graag met je in contact! Dat doen we in via kleine trainingen op Instagram en Facebook. En door middel van onze gratis live lessen. Zo langs als het voor ons mogelijk blijft streamen we 3x per week; di, do en zaterdag. Je kunt de trainingen ook op een later moment terugkijken. We bewerken de filmpjes en voegen er wekelijks 1 of meerdere toe.

Wat gebeurt er na 6 april met online personal training & coaching?

We verwachten niet in april open te gaan. Maar wanneer wij na 6 april open mogen gaat jouw maand online personal training & coaching gewoon door. Je maakt de maand onder begeleiding af. Daarnaast ben je bent voor je trainingen ook welkom bij ons in de open gym!

Wat gebeurt er na 1 maand online personal training & coaching?

Na een maand online personal training & coaching kun je er voor kiezen om met nog een maand te verlengen.