Houd jij van de buitenlucht? Ga je harder als je met andere kunt trainen? Wil je zowel je conditie als je spierkracht verbeteren? Ben je er niet vies van af en toe op de grond te liggen? Dan zijn onze bootcamp lessen zeker weten iets voor jou!

Tijdens de bootcamp lessen zijn we voor het grootste deel in de buitenlucht aan het trainen in een groep met andere enthousiastelingen. We trainen zowel je spierkracht als je conditie tijdens deze trainingen. Voor het verbeteren van je conditie gebruiken je je eigen lichaam. Je spierkracht versterken we met je eigen lichaamsgewicht. We maken gebruik van materialen die we buiten tegenkomen of met klein materiaal als kettlebells en zandzakken die we meenemen naar buiten.

Tevens zullen we deels trainen in onze gym. Onze uitdagende monkeyrail, touwen en ringen maken het bootcamp avontuur compleet.

Bootcamp is voor iedereen ongeacht je niveau. Je kunt het namelijk zo zwaar maken als je zelf wilt. En omdat het op basis is van interval training zul je je snel en efficiënt een stuk fitter gaan voelen.

KOSTEN en AANMELDEN

Wanneer mogen we jou verwelkomen tijdens een les? Door je aan te melden kun je kosteloos een proefles inboeken in het rooster. No strings attached!
Vervolgens kun je op 2 manieren deelnemen aan de Bootcamplessen. De voordeligste manier is door een van de Fitfactorij abonnementen aan te schaffen. Wil je geen abonnement en niet op structurele basis een (hardloop)training volgen? Kies dan voor een 10-strippenkaart. Deze is een half jaar geldig en kun je inzetten wanneer jij dat wilt.