Hou maar rekening met veel variatie. Bij deze training maak je functionele bewegingen waarbij je gebruik maakt van je eigen kracht en lichaamsgewicht. Geen apparaten dus. Wél zeer effectieve ‘bear crawls’ of ‘crab walks’. Een beestachtige training!

Om je cardiovasculaire systeem (hart en longen), te prikkelen schakelen we af en toe over naar hoge intensiteit. Wanneer heb jij voor het laatst touwtje gesprongen? Tijdens de AllroundFit kun je altijd een terugkerende hoofdoefening als een squat, deadlift of benchpress verwachten. We combineren cardio, krachttraining en gymnastiek tot een afwisselende training. Aangepast op jouw niveau. De techniek is hierbij leidend. Zo bouwen we verantwoord je kracht en fitheid op. Natuurlijk merk je zelf dat je steeds fitter wordt, maar voor meer inzicht in je vorderingen meten wij ook regelmatig je fitheid.

KOSTEN en AANMELDEN

Wanneer mogen we jou verwelkomen tijdens een les AllroundFit? Door je aan te melden kun je kosteloos een proefles inboeken in het rooster. No strings attached! Vervolgens kun je op 2 manieren deelnemen aan de AllroundFit lessen. De voordeligste manier is door een van de Fitfactorij abonnementen aan te schaffen. Wil je geen abonnement en niet op structurele basis een (hardloop)training volgen? Kies dan voor een 10-strippenkaart. Deze is een half jaar geldig en kun je inzetten wanneer jij dat wilt.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE